top of page

Les aanbond in Acrobatic Dreams 

We bieden verschillende lessen aan in Acrobatic Dreams, zoals:

- Paaldansen voor volwassen 

- Paaldansen voor kinderen 

- Aerial hoop les 

- Workshop's paaldansen, aerial hoop en handstanden

- Privé  trainingen 

- Wedstrijd team : Dream team 

Inschrijven 

Wil je eerst een keertje komen uitproberen voor dat je op les komt bij ons? Dat is begrijpelijk, daarom bieden wij ook aan dat je eenmalig een gratis proefles kan komen doen. Wil je een proefles komen doen? Schrijf je dan in door naar de contact pagina te gaan, vermeld je naam of de naam van jouw kind, of je al eerder hebt gepaaldanst/ of aerial hoop hebt gedaan, zo ja ook hoelang je al aan paaldansen doet/ of aan aerial hoop doet, en dan maken we samen een afspraak voor een proefles.

e4b8d301-b064-4480-8173-e314860091c8.JPG

Wat moet ik meenemen naar en les paaldansen ?

Heb je besloten te gaan paaldansen ? Dan is het handig om iets te drinken mee te nemen in je sport tas, voor kleding is een kort sport broekje en een sport topje prima, voel je je daar nog niet zo comfortabel in?  Dan kan je altijd een tank top daar over heen aan doen.  

In de studio staat dethol waarmee we de palen schoonmaken, neem wel een eigen handdoek mee voor je zweethandjes. Naast dethol kan je ook nog anderen middelen gebruiken dit is echter niet bij de les inbegrepen, dit kan je zelf aanschaffen maar ik adviseer dat pas na een een paar lessen te bekijken of dit wel echt nodig is. 

Als het wat kouder is, is het handig om een legging ,sportbroek en of t-shirt  over je kleding aan te treken dit is fijner voor bij de warming up .

Wat moet ik meenemen naar 
een les aerial hoop

Heb je besloten om mee te doen aan een les aerial hoop? Dan is het handig om net zoals bij paaldansen een flesje water mee te nemen. 

Voor in de aerial hoop is het handig als je een legging of jogging broek aan doet, vaak vinden mensen het fijner als het kleding stuk strak zit zoals een legging. Neem geen spijkerbroek mee want de knopen en gulp kunnen de aerial hoop beschadigen. 

Neem ook nog even een handdoekje/sporthanddoek mee in je sport tas deze kan je gebruiken om je (zweet) handen af te drogen.

And now you are ready to go!

Hoe ziet een les er uit?

Een les begint altijd met een warming-up. Dit is belangrijk want we willen natuurlijk blessures voorkomen. In de warming up word de focus vooral op lenigheid gelegd. geen zorgen, je hoeft nog niet lenig te zijn ik ga je helpen om je lenigheid te ontwikkelen en je nieuwe tips geven om op de juiste manier lenig te worden. Als we opgewarmd zijn kunnen we beginnen. We beginnen met de basis en leer je steeds nieuwe technieken op jou niveau.  Als je sneller iets oppakt kan ik je verder helpen met een nieuwe oefening. Dat is het voordeel van kleine groepen. Aan het einde van de les doen we een korte cooling-down, dit is om de spieren soepel te houden als we dit niet zouden doen dan kan het zijn dat je moeite krijgt met bepaalde oefeningen in de danspaal of aerial hoop. Paaldansen en aerial hoop zijn namelijk een combinatie van lenigheid en kracht, de ultieme combinatie.

Mag ik komen kijken naar mijn kind?

Natuurlijk mag je kijken naar jouw kind. Als je je kind ophaalt is er eind van de les altijd nog even tijd  om de nieuwste tricks van jouw kind te bewonderen. Ook tijdens de les mag er altijd een ouder of verzorger aanwezig zijn als zij het leuk vinden om te kijken . Als er animo voor is kunnen wij een kijkles maken voor ouders, verzorgers. opa en oma en broertjes en zusjes.

Wat verwacht ik van jou?

We moeten natuurlijk wel regels stellen, er staan 4 meter hoge danspalen in Acrobatic Dreams en dat is best hoog. Je mag alleen naar boven klimmen als de docent dat goed keurt. Draaien in de danspaal en trucjes laag in de danspaal mag wel. Ik verwacht van de volwassenen dat zij hun eigen grenzen aan kunnen geven. Ik kan natuurlijk niet voelen wat jij voelt, wij gaan je wel zo veel mogelijk leren, dus ja je krijgt blauwe plekken en het zal ook wel eens pijn doen. Stop betekend ook echt stop voor jou als leerling en voor ons als docent, als de grens mentaal of fysiek is bereikt vertellen wij elkaar dat.  Ik verwacht niet van jou dat je alles  allemaal in een keer kan of weet, een eigen grens aangeven kan soms best wel moeilijk zijn. 

 

Deelnemen aan de lessen en of activiteiten en het betreden van de studio Acrobatic Dreams is geheel op eigen 

bottom of page