top of page
2705cdfa-0f6e-439f-9a6e-06e35c5b2780.jpg

Demi Brama

Hi, 

mijn naam is Demi Brama ik ben 21 jaar oud en ik geef privélessen paaldansen en aerial hoop en flying pole.

Ik doe vanaf mijn 12de mee aan het NK en vanaf mij 13de aan het WK paaldansen en aerial hoop. Ondertussen heb ik dus al wat ervaring op het podium. Acrobatic Dreams is mijn studio waar ik lessen geef. Ik zal samen met jouw een routine maken soms met ondersteuning van andere coaches. Van mij leer je de technieken in paal, hoepel en flying pole

Ik ben dit jaar begonnen met de opleiding sport massage, dit wil ik graag kunnen toevoegen om zo jou fysiek beter te kunnen begeleiden. 

Dream Team bestaat uit meerdere coaches: Esther, Viviane en Jurgen. Ieder heeft zijn specialiteit. 

Esther Diependaal 

0a032dfd-6cd6-4b3c-978e-e61fb29e75a7.JPG

Esther is officieel coach bij de IPSF (International Pole Sport Fedaration) voor paal. Dat betekent dat Esther backstage mee mag en mee kan op de kiss & cry (zie foto hiernaast). 

Esther is creatief en helpt met het maken van routines, het bedenken van props en het uitdenken van een strategie die de meeste punten oplevert. 

Jurgen Brama 

Jurgen is officieel coach bij de IPSF (International Pole Sport Feduration) voor hoop. Dat betekent dat Jurgen backstage mee mag en mee kan op de kiss & cry (zie foto hiernaast). 

Jurgen weet hoe je palen en hoepels veilig kan installeren onze palen en hoepels worden door Jurgen bevestig. 

a87a2442-821f-4353-8874-1893d5a3a285 2.JPG

Viviane Veger 

Viviane Veger Sportcoaching

 

Wil jij zowel mentaal als lichamelijk sterk zijn, vol zelfvertrouwen aan wedstrijden beginnen én werken aan (nieuwe) doelen? Daarmee help ik je graag! Naast het trainen van je lichaam is het minstens zo belangrijk om je gedachtes en emoties tijdens het sporten te trainen. Mijn naam is Viviane en mijn visie is om jou hierbij te helpen. Tijdens mijn coachsessies bespreken we jouw ultieme doel(en) en zetten we jouw talenten in om het beste uit jezelf te halen. Mijn persoonlijke doel is om jou mentaal te laten groeien waardoor jij je nóg beter kunt focussen op je sport. 

 

Enkele voorbeelden van doelen waar ik je mee zou kunnen helpen:

  • Meedoen aan een wedstrijd op hoger niveau.

  • Omgaan met zenuwen voorafgaand aan een wedstrijd.

  • Meedoen aan een wedstrijd zonder paniekaanvallen.

  • Gevoelens van faalangst doorbreken.

  • Meer opkomen voor jezelf.

  • Leren omgaan met teleurstellingen.

  • Verschillende emoties herkennen. 

Als coach werk ik vanuit verschillende psychologische modellen die gericht zijn op jouw persoonlijke ontwikkeling. Dit doe ik ten alle tijden vanuit een positieve benadering. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij mij voorop en hier gaan we samen mee aan de slag. Hierbij heb ik geen rol in het stellen van een diagnose of het opstellen van een behandelplan. Wel ondersteun ik je als coach waar dat nodig is. 

 

Over mij:

Mijn naam is Viviane, ik ben 29 jaar oud en ik ben al 10 jaar actief in de danswereld als danseres, dansdocent en choreograaf. Binnen mijn danslessen streef ik naar optimale persoonlijke ontwikkeling van mijn dansers, daarbij help ik ze om op een positieve manier met hun lichaam en gedachtes bezig zijn. Om mijn leerlingen nog beter te kunnen ondersteunen ben ik met de studie Toegepaste Psychologie gestart. Binnen deze opleiding leer ik een hoop, maar wat het me met name oplevert is nog meer affiniteit met coaching en begeleiding.

Met mijn manier van coachen volg ik de richtlijnen van de Nederlandse Beroepsvereniging voor Toegepaste Psychologie en sta ik voor oprechtheid, openheid, waardevrij en vertrouwen. Het afgelopen jaar ben ik begonnen met de minor Prestatie Psychologie, gericht op de sport. Deze nieuwe kennis op sportgebied zet ik graag in om nog betere ondersteuning te kunnen bieden aan sporters en op deze manier jouw doelen te kunnen behalen!

 

Sportcoaching:

35,- euro (excl. Btw) aansluitend aan een dans training.

47,- euro (excl. Btw) zonder aansluitende dans training.

- Coach sessies zijn 45 min en worden gehouden bij de Acrobatic Dreams Studio aan de Industrieweg 22 in Maartensdijk - 

bottom of page