top of page

Intro

Wil jij je aansluiten bij Dream Team in 2023 ? super leuk !

Op deze pagina vind je de voorwaarden voor aansluiting bij Dream Team in 2023, hoe we werken en waarom we zo tewerk gaan. 

In 2022 hebben we voor het eerst een team begeleid naar het NK toe, dat was een succes, in het totaal kwamen we met 8 gouden en 1 bronzen medaille terug van het NK.

We willen graag door ontwikkelen om in 2023 meer aan te kunnen bieden voor de atleten. 

We hebben daarom nu een extra coach, in 2022 bestond het team uit 2 coaches die backstage mee mogen, nu hebben we 3 coaches waardoor we meer mensen kunnen begeleiden. 

Wil je je aanmelden stuur ons dan een mail of what app,

demibrama@hotmail.com

06 81 37 29 43 

Dreams.png

Hoe gaan we tewerk ?

Hoe kan ik deelnemen aan Dream Team en hoe ziet de aanloop naar het NK er uit? 

Om te kunnen deelnemen aan Dream Team moet je minimaal 1 privéles volgen. Daarna zullen we een intake gesprek houden, daarin kunnen we samen overleggen of Dream Team de juiste plek is voor jou, wat je van ons verwacht, wat wij van jou verwachten, hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en een planning maken. De privé les heeft de normale kosten ( van kind 35,- P.P. en volwassen 50,-P.P.), aan het intake gesprek zitten geen kosten verbonden. 

Heb je besloten om na het intake gesprek definitief aan te melden bij Dream Team dan zijn dit de kosten: 

Pakket deelnemen Dream Team: 

Kosten: €99,95 

- Deelname aan Dream Team wedstrijd trainingen (totaal 6 trainingen)

- Deelname Dream Team fotoshoot

- Formulieren worden ingevuld door IPSF gecertificeerd coaches 

- Backstage begeleiding op het NK 

Wil je deelnemen aan het NK met 2 routines:

kosten €129,95

- Deelname aan Dream Team wedstrijd trainingen (totaal 6 trainingen)

- Deelname Dream Team fotoshoot 

- Formulieren voor beide routines worden ingevuld 

- Backstage begeleiding voor beide routines 

Dream Team begint op 1-1-2023, aanmelden mag natuurlijk eerder.

Kosten die buiten het Dream team pakket vallen:

- De privélessen  

- Het aanschaffen van het NK tracksuit 

- De inschrijf kosten van het NK

- Kosten voor jou kostuum, make-up. props, enzovoort.

Deelnemen aan Dream team of andere activiteiten op/of rondom Acrobatic Dreams/ Dream Team zijn geheel op eigen risico.

Om mee te kunnen doen aan Dream Team zijn er voorwaarde waar je mee akkoord moet gaan. 

Algemene voorwaarden zijn hier te downloaden 

 

a2ff929c-294f-4416-a563-6ac6740c0c17.JPG

Wat heeft Dream Team te bieden?

Bij deelname aan het Dream Team heb je toegang tot verschillende expertises, natuurlijk privéles in paaldansen, Aerial Hoop en flying pole. Ook kun je privé dans les(sen) volgen, in verschillende stijlen (dit is niet verplicht). We raden het je wel aan, we zien dat er meer flow is in de routine is na privé dans les, helmaal bij artistic pole of artistic hoop.

Los van de acrobatische disciplines, kun je ook mentale begeleiding krijgen door Viviane. Viviane volgt de opleiding:  minor Prestatie Psychologie. 

Het NK (of WK) kan heel spanned zijn misschien is het wel je eerste keer of juist niet waardoor je misschien wel bepaalde verwachtingen hebt, Viviane kan je helpen omgaan met de druk/ zenuwen/ spanning.

Schermafbeelding 2022-11-11 om 09.06.33.png

Plek in Dream team 

We hebben nu plaats voor 15 acts, alle deelnemers van Dream Team 2022 hebben het recht om hun plek te behouden.

Er zijn nu 5 plekken vrij in Dream Team, vol = vol aanmelden voor Dream Team 2023 kan door een e-mail (of whatapp) te sturen. Vermeld in deze e-mail aan welke categorie je wilt deelnemen en hoeveel (wedstrijd) ervaring je hebt. 

Prijzen 

Start pakket 1 routine €99,95

Start pakket 2 routines €129,95

Privéles acrobatiek kind €35,- per les 

Privéles acrobatiek volwassen €50,- per les 

Privé dansles kind €45,- per les  €210,- voor 5 lessen 

Privé dansles volwassen €55,- per les €255,- voor 5 lessen

Mentale coaching vanaf €35,-

Wedstrijd trainingen €0,00 (wedstrijd trainingen zitten inbegrepen in Dream Team Pakket)

Open trainingen €8,50

Tracksuit €70,- (is afhankelijk van de sponsors)

Inschrijven NK €35,- per categorie 

Wedstrijd pakje (dat ligt er aan wat je wil en waar je het laat maken). 

Hoe "goedkoop" of hoe "duur" je het NK maakt ligt aan wat jij wil doen en hoeveel ervaring je al hebt. Hier boven genoemde is om een globaal beeld te creëren. 

e0b536c2-07a2-49de-9e3d-578310722ce0.JPG

Dream Team naar het WK?

Wat gebeurt er als ik me plaats voor het WK?

Ten eerste: wil je meedoen aan het WK ? Als je je plaats is het niet verplicht om mee te doen aan het WK.

Heb je besloten om mee te doen dan kunnen we samen gaan overleggen of je je routine wil aanpassen of misschien wel precies hetzelfde houden of een nieuwe routine wil maken. Dit ligt er natuurlijk aan hoe jou routine ging op het NK en welke score je hebt behaald, we zullen na het NK dan samen overleggen wat het beste is. 

Waar kan ik mijn kostuums laten maken?

Onze team sponsor Flexmonkey maakt kostuums voor het NK en WK dit kan variëren van een paaldans pakje tot compleet catsuits. 

Je kan zelf bedenken en overleggen hoe je wil dat je pakje eruit komt te zien, kleur, model, glitters etc. er is heel veel mogelijk. De kosten voor een handgemaakt kostuum van Flexmonkey begint vanaf €225,- (exclusief BTW) deze prijs kan oplopen door bepaalde materiaal keuzes en/of toevoegen van glitters. Flexmonkey schat de prijs tussen de €300/€350 bij pakjes met glitters (deze worden 1 voor 1 met de hand geplaatst). Flexmonkey weet aan welke regels een kostuum voor het NK en WK moet voldoen.

Bij aanvraag van een handgemaakt kostuum moet je je maat opgeven (XS/S/M.... Enzovoorts) en op afgesproken datum kom je naar het naai Atelier in omgeving Breda/Dongen, om er zo voor te zorgen dat jouw kostuum mooi past. 

Wil je je kostuum laten maken door flexmonkey bekijk dan even hun website: 

Flexmonkey bied ook de optie "pimp my polewear" aan, met deze optie kan je een van jou paaldans of aerial trainings/ oud kostuums laten op pimen naar een nieuwe look, bekijk deze optie ook even op de flexmonkey wesite:

Pimp my polewear start vanaf €27,50 

Om het beeld compleet te krijgen. 

Mijn (Demi Brama's) kostuums worden gemaakt door Esther Brama (mijn moeder) zij heeft de opleiding MDGO mode en kleding gevolgd en met succes afgerond. Daarnaast heeft zij ook een diploma gehaald aan de vakschool edelsmeden.

De kostuums die Esther maakt worden geheel op maat gemaakt, dus zul je een keer langs moeten komen in Huizen om opgemeten te worden. Er wordt dan een patroon getekent voor een kostuum dat geheel op jouw lichaam wordt gemaakt. Later zal 1 of meerdere keren het kostuum doorgepast moeten worden (in Huizen) voor de perfecte pasvorm. Ook Esther weet precies aan welke regels een kostuum voor het NK en WK moet voldoen. Een handgemaakt kostuums van Esther begint bij de prijs van 

Catsuit €750,-

Paaldans kostuum  €450,- 

Esther heeft beperkt plek, hoe eerder je aangeeft dat je een kostuum wil laten maken des te meer kans je hebt dat er nog plek is. 

Wil je weten of er nog plek is stuur een mail naar demibrama@hotmail.com

Algemenen voorwaarden 

Wedstrijd team 2023    | Algemenen voorwaarden 

 

 • Deelnemen is op eigen risico 

 • Je hoeft geen bepaald niveau te hebben om deel te kunnen uitmaken van dream team 2023, we verwachten dat jij tijdens trainingen en op het NK het beste uit jezelf haalt om zo’n hoog mogelijke scoren te behalen binnen jouw niveau. 

 • Acrobatic Dreams is niet aansprakelijk als het gewenste niveau niet behaald is.

 • Extra privélessen mogen altijd worden afgenomen. 

 • Anderen coaches buiten acrobatic dreams mogen niet de act of formulieren aanpassen van een (of meerdere) deelnemer(s) van Dream Team, wel mag er met anderen coach(es) en/of in anderen studio(’s) getraind worden. *

 • Als je besluit om deel uit te maken van Dream team worden beslissingen over muziek, thema en choreografie met jou/je vader en of moeder en de coaches  besproken. De act word gechoreografeerd door onze coaches en zij zullen de beslissende factor zijn als er geen oplossing of middenweg is bijvoorbeeld bij thema of muziek .**

 • speciaal uitgedachte tactiek(en) worden voor het NK niet met anderen coach(es) en/of concurrent(en) gedeeld. Wanneer er een van deze speciale tactieken in jou routine zit verwerkt wordt dat natuurlijk gezegd. 

 • Acrobatic Dreams is niet verantwoordelijk voor beschadiging of gestolen spullen voor en op het NK.

 • Er wordt van je verwacht om professioneel om te gaan met de spullen in onze studio. 

 • Er wordt van je verwacht om je sportief om te gaan met anderen tijdens het trainen en op het NK***

 • Eventuele props als toevoeging aan een routine moeten zelf geregeld worden, de atleet is verantwoordelijk dat de prop(s) op de juiste plaats, tijd, volledig en stage ready aanwezig zijn. Plaatsing van de props op het NK podium word van te voren besproken met coaches, zodat het plaatsen van de props zo soepel mogelijk gaat, coaches kunnen hier ook een rol bij spelen het NK. 

 • Je word backstage begeleid door een van de Dream Team coaches.

 • Je bent verplicht om op het gehele NK je tracksuit te dragen ook als je op dat moment of op die dag niet op hoeft als atleet.

 • Wedstrijd trainingen zijn momenten dat alleen deelnemers van Dream Team 2023 kunnen trainen in de studio, open trainingen zijn ook voor mensen die niet deelnemen in Dream Team deze trainingen zijn niet inbegrepen in pakketen (kosten per open training €8,50 P.P.)

 • Tijdens wedstrijd trainingen en open trainingen is er geen les het is aan de atleet zelf om te trainen wel is er altijd een coach aanwezig. 

 • Als deelnemer minder dan 24 uur voor de privé training afmeld is er geen refund en word deze les gezien als afgenomen les. 

 • Als er eventueel extra materialen voor bijvoorbeeld props of kostuum etc. gekocht moeten worden dan zijn de kosten daarvan voor de atleet.

 • Grip zit niet inbegrepen in de lessen (dus zorg voor je eigen dryhands etc)

 • Atleet is zelf verantwoordelijk voor een kostuum die aan de regels van de bond en IPSF (internationale pole sports federatie) reglementen voldoet. Het kostuum word minimaal 2 weken voor het NK tijdens een privéles uitgeprobeerd. (Toevoegen van plak glitters hoeft niet volledig af te zijn, bij deze privéles)

 

*Tuurlijk mag je bij anderen coaches, trainers en studio’s trainen en mag je je routine laten zien en hun meningen ontvangen. Alleen mogen er geen dingen veranderd worden, dit is namelijk omdat vooral bij sports (pole sports/aerial hoop sports) er tactische keuze gemaakt worden en door verandering aan de routine of formulieren kan het zijn dat de je deze extra punten niet haalt of zelfs min punten kan krijgen. Wil je na het trainen bij een ander iets aanpassen in de routine dat kan dan bij de eerste volgende privéles.

 

 

**Dit doen we om verschillende redenen, natuurlijk gaat het er om dat je een act op het podium zet waar je zelf achter staat, dus jou mening is erg belangrijk. Maar ook onze naam Acrobatic Dream team zit verbonden aan jou act/routine, daarom willen wij dat we invloed hebben en dat belangrijke keuzes zoals thema en muziek samen besproken worden. We willen voorkomen dat jij bijvoorbeeld op het podium staat met een heel uptempo muziekstuk met maar 3 paaldans lessen zodat je dit tempo niet kan volhouden, dit zal dan geen mooie act worden en dat is jammer want dan ga je met een teleurstelling naar huis. Om dit te voorkomen willen we graag onze expertise delen en je helpen met het maken van deze keuzes. 

 

 

*** Met sportief gedrag bedoelen we dat er niet niet mag worden buitengesloten, gepest of anderen activiteiten/ gedrag word vertoont dat bij anderen binnen en buiten ons team als onsportief gedrag kan worden gezien. 

bottom of page