Intro

Wil jij je aansluiten bij Dream Team in 2023, super leuk. 

Op deze pagina vind je de voorwaarden voor aansluiting bij Dream Team in 2023, hoe we werken en waarom we zo tewerk gaan. 

In 2022 hebben we voor het eerst een team begeleid naar het NK toe, dat was een succes, in het totaal kwamen we met 8 gouden en 1 bronze medailles terug van het NK.

We willen graag door ontwikkelen om in 2023 meer aan te kunnen bieden voor de atleten. 

We hebben daarom nu een extra coach, in 2022 bestond het team uit 2 coaches die backstage mee mogen, nu hebben we 3 coaches waardoor we meer mensen kunnen begeleiden. 

Wil je je aanmelden stuur ons dan een mail of what app,

demibrama@hotmail.com

06 81 37 29 43 

Dream.png

Hoe gaan we tewerk ?

Hoe kan ik deelnemen aan Dream Team en hoe ziet de aanloop naar het NK er uit? 

Om te kunnen deelnemen aan Dream Team moet je minimaal 1 privéles volgen. Daarna zullen we een intake gesprek houden, daarin kunnen we samen overleggen of Dream Team de juiste plek is voor jou, wat je van ons verwacht, wat wij van jou verwachten, hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt en een planning maken. De privé les heeft de normale kosten ( van kind 35,- P.P. en volwassen 50,-P.P.), aan het intake gesprek zitten geen kosten verbonden. 

Heb je besloten om na het intake gesprek definitief aan te melden bij Dream Team dan zij dit de kosten: 

Pakket deelnemen Dream Team: 

Kosten: €99,95 

- Deelname aan Dream Team wedstrijd trainingen (totaal 8 trainingen)

- Deelname Dream Team fotoshoot

- Formulieren worden ingevuld door IPSF gecertificeerd coaches 

- Backstage begeleiding op het NK 

Wil je deelnemen aan het NK met 2 routines:

kosten €129,95

- Deelname aan Dream Team wedstrijd trainingen (totaal 8 trainingen)

- Deelname Dream Team fotoshoot 

- Formulieren voor beide routines worden ingevuld 

- Backstage begeleiding voor beide routines 

Dream Team begint op 1-1-2023, aanmelden mag natuurlijk eerder.

Kosten die buiten het Dream team pakket vallen:

- De privélessen  

- Het aanschaffen van het NK tracksuit 

- De inschrijf kosten van het NK

- Kosten voor jou costume, make-up. props, enzovoort.

Deelnemen aan Dream team of andere activiteiten op/of rondom Acrobatic Dreams/ Dream team zijn voorkomen op eigen risico.

Om mee te kunnen doen aan Dream Team zijn er voorwaarde waar je mee akkoord moet gaan. 

Ten eerste kan ik geen deelnemers begeleiden die nieuw zijn en in dezelfde categorie deelnemen als ikzelf doe 

Het gaat om de volgende categorieën:

- pole sports senior woman (18-29) elite 

- aerial hoop sports senior woman (18-39) elite 

- artistic pole senior woman (18-39) professionals

- artistic aerial hoop senior woman (18-39) professionals 

Begin je als (bijvoorbeeld)  junior in Dream Team en je ontwikkelt verder naar senior woman waardoor je bij mij in de categorie komt dan mag jij kiezen of je veder gaat in Dream Team of dat je er voor kiest om naar een anderen coach te gaan. 

2022-05-NK22-Demi3-38.jpg

Wat heeft Dream Team te bieden?

Bij deelname aan het Dream Team heb je toegang tot verschillende expertises, natuurlijk privéles in paaldansen en Aerial Hoop. Ook kun je privé dans les(sen) volgen, in verschillende stijlen (dit is niet verplicht). We raden het je wel aan, we zien dat er meer flow is in de routine is na privé dans les, helmaal bij artistic pole of artistic hoop.

Los van de acrobatische disciplines, kun je ook mentale begeleiding krijgen door Viviane. Viviane heeft haar diploma gehaald om mensen metaal te kunnen begeleiden. Nu volgt Viviane een opleiding dat specifiek gaat over het metaal begeleiden van sporters naar een sport wedstrijd toe. 

Het NK (of WK) kan heel spanned zijn misschien is het wel je eerste keer of juist niet waardoor je misschien wel bepaalde verwachtingen hebt, Viviane kan je helpen omgaan met de druk/ zenuwen/ spanning.

IMG_6680.jpg

Plek in Dream team 

We hebben nu plaats voor 15 acts, alle deelnemers van Dream Team 2022 hebben het recht om hun plek te behouden.

Er zijn nu 3 plekken vrij in Dream Team, vol = vol aanmelden voor Dream Team 2023 kan door een e-mail (of whatapp) te sturen. Vermeld in deze e-mail aan welke categorie je wilt deelnemen en hoeveel (wedstrijd) ervaring je hebt. 

Prijzen 

Start pakket 1 routine €99,95

Privéles kind €35,- per les 

Privéles volwassen €50,- per les 

Privé dansles kind €45,- per les  €210,- voor 5 lessen 

Privé dansles volwassen €55,- per les €255,- voor 5 lessen

Mentale coaching € 

Wedstrijd trainingen €0,00 (wedstrijd trainingen zitten inbegrepen in Dream Team Pakket)

Open trainingen €8,50

Tracksuit €50,-

Inschrijven NK €35,- per categorie 

Wedstrijd pakje (dat licht er aan wat je wil en waar je het laat maken). 

Hoe "goedkoop" of hoe "duur" je het NK maakt licht er aan wat jij wil doen en hoeveel ervaring je al hebt. Hier boven genoemde is om een global beeld te creëren. 

2022-05-NK22-Demi2-33.jpg

Dream Team naar het WK?

Wat gebeurt er als ik me plaats voor het WK?

Ten eerste, wil je meedoen aan het WK. Als je je plaats is het niet verplicht om mee te doen aan het WK. Heb je besloten om mee te doen dan kunnen we samen gaan overleggen of je je routine wil aanpassen of misschien wel precies hetzelfde houden of een nieuwe routine wil maken. Dit licht er natuurlijk aan hoe jou routine ging op het NK en welke scoren je hebt behaald we zullen na het Nk dan samen overleggen wat het beste is. 

Algemenen voorwaarden 

Wedstrijd team 2023    | Algemenen voorwaarden 

 

 • Deelnemen is op eigenrisico 

 • Je hoeft geen bepaal niveau te hebben om deel te kunnen uitmaken van dream team 2023, we verwachten dan jij tijdens trainingen en op het NK het beste uit jezelf haalt om zo’n hoog mogelijke scoren te behalen binnen jouw niveau. 

 • Acrobatic dreams is niet aansprakelijk als het gewenste niveau niet behaald is door bijvoorbeeld (te)weinig (privé)lessen afgenomen te hebben/ zelf niet genoeg getraind te hebben.

 • Extra privélessen mogen altijd worden afgenomen. 

 • Anderen coaches buiten acrobatic dreams mogen niet de act of formulieren aanpassen van een (of meerdere) deelnemer(s) van Dream Team, wel mag er met anderen coach(es) en/of in anderen studio(’s) getraind worden. *

 • Als je besluit om deel uit te maken van Dream team word er verwacht dat onze coaches, jij en/of/met papa mama (ect) de act word gechoreografeerde onze coaches zullen de beslissende factor zijn als er geen oplossing of middenweg is bijvoorbeeld bij thema of muziek .**

 • speciaal uitgedachten tactiek(en) worden voor het NK niet met anderen coach(es) en/of concurrent(en) gedeeld. Waneer er een van deze speciale tactieken in jou routine zit verwerkt wordt dat natuurlijk gezegd. 

 • Acrobatic dreams is niet verantwoordelijk voor beschadigd of gestolen spullen voor en op het NK.

 • Je bent geacht om professioneel om te gaan met de spullen in onze studio. 

 • Je bent geacht om je sportief om te gaan met anderen tijdens het trainen en op het NK***

 • Eventuele props als toevoeging aan een routine moeten zelf geregeld worden, de atleet is verantwoordelijk dat de prop(s) op de juiste plaats, tijd, volledig en stage ready aanwezig zijn. Plaatsing van de props op het NK podium word van te voren besproken met coaches, zodat het plaatsen van de props zo soepel mogelijk gaat, coaches kunnen hier ook een rol bij spelen het NK. 

 • Je word backstage begeleid door een van de dream team coaches.

 • Je bent verplicht om op het gehele NK je tracksuit te dragen ook als je op dat moment of op die dag niet op hoeft als atleet.

 • Privéles(sen) en wedstrijd trainingen waar voor betaald is in een pakket kunnen alleen worden afgenomen in de afgesproken tijdsduur (1-1-2023 tot aan 21-6-2023) 

 • Wedstrijd trainingen zijn momenten dat alleen deelnemers van dream team 2023 kunnen trainen in de studio, open trainingen zijn ook voor mensen die niet deelnemen in dream team zijn niet inbegrepen in pakketen (kosten per open training €8,50

 • Tijdens wedstrijd trainingen en open trainingen is er geen les het is aan de atleet zelf om te trainen wel is er altijd een coach aanwezig. 

 • Als deelnemer minder dan 24 uur voor de privé training afmeld is er geen refund en word deze les gezien als afgenomen les. Tenzij er spraken is van overmacht. 

 • Eventule extra materialen die gekocht moeten worden daarvan zijn de kosten voor de atleet bijvoorbeeld props, costume, ect

 • Grip zit niet inbegrepen in de lessen (dus zorg voor je eigen dryhands ect)

 • Atleet is zelf verantwoordelijk voor een costume die aan de regels van de bond en IPSF (internationale pole sports federatie) reglementen voldoet. Het costume word minimaal 2 weken voor het NK tijdens een privéles uitgeprobeerd. (Toevoegen van plak glitters hoeft niet volledig af te zijn, bij deze privéles)

 

*Tuurlijk mag je bij anderen coaches, trainers en studio’s trainen en je mag je je routine laten zien en hun meningen ontvangen. Alleen mogen er geen dingen veranderd worden dit is namelijk omdat vooral bij sports (pole sports/aerial hoop sports) er tactische keuze gemaakt worden en door verandering aan de routine of formulieren kan het zijn dat de je deze extra punten niet haalt of zelf min punten kan krijgen. Wil je na het trainen bij een ander iets aanpassen in de routine dat kan dan bij de eerste volgende privéles.

 

 

**Dit doen we om verschillende redenen, natuurlijk gaat het er om dat je act op het podium zet waar je zelf achter staat, dus jou mening is erg belangrijk. Maar ook onze naam Acrobatic dream team zit verbonden aan jou act/routine, daarom willen wij dat we invloed hebben en dat belangrijke keuzes zoals thema en muziek samen besproken worden. We willen voorkomen dat jij straks op het podium staat met het nummer unstoppable (Sia) met maar 3 paaldans lessen dit zal dan geen mooie act worden, dat is jammer en dan ga je met teleurstelling naar huis. Om dit te voorkomen willen we graag onze expertise delen in het maken van deze keuzes. 

 

 

*** Met sportief gedrag bedoelen we dat in (extreme gevallen) niet mag worden buitengesloten, gepest of anderen activiteiten/ gedrag word vertoont dat bij anderen binnen en buiten ons team als onsportief gedrag kan worden gezien. 

Toevoeging natuurlijk is het niet erg als er bijvoorbeeld gehuild word tijdens trainingen of op het NK omdat bijvoorbeeld de druk/spanning te hoog is of het gewenste resultaat niet behaald is.