top of page
246411ca-5c00-493e-9cc5-fa0099d209d9.jpg

Dream Team - ADC

OP 14 januari 2024 wordt de 8ste editie van ADC pole competition georganiseerd, Dream Team was er in al bij op e 7e edtite en na succes bieden wij ook begeleiding aan bij deze editie op 14-1-2024

Wil jij graag meedoen aan een wedstrijd? Zoek je coaching en begeleiding met met trainen en maken van jou routine, je bent welkom in studio Acrobatic Dreams. 

xIMG_2259-bewerkt copy.jpg

Hoe werkt het?

Om deel uit te maken van Dream Team - ADC hoef je niet een bepaald niveau te hebben: iedereen is welkom, ook als je geen wedstrijd ervaring hebt of juist wel. Het enige wat wij van jou verwachten is dat jij je best doet en het hoogst haalbare niveau voor jou uit jezelf durft te halen, maar daar kom je tenslotte ook voor.

Aansluiten bij Dream Team - ADC betekent dat jij mij (Demi Brama) erkent als coach voor deze wedstrijd, daarom hebben Daarvoor hebben wij een paar regels om zo duidelijk te krijgen wat jij van ons kan verwachten en wij van jou, deze regels kan je lezen in de algemenen voorwaarden.

Wil jij je aansluiten dan kan je kiezen uit 2 pakketten naast de algemenen inschrijf kosten €69,99 (voor 1 routine) of €89,99 (voor 2 routines) daarna kun je kiezen voor pakket 1 of pakket 2 (luxe). 

Pakket 1

Pakket 1 (minimaal 4 aanmeldingen)

Je neemt vanaf ??? januari tot 14 januari  groeps lessen in Acrobatic Dreams. De lessen zijn op ????dinsdag middag van 16:30 tot 17:30 en (bij meer dan 7 aanmeldingen) van 18:00 tot 19:00. Als er twee groepen zijn dan worden deze groepen opnieuw ingedeeld op: of leeftijd (kids - volwassen) of niveau (beginners/ intermediair - Advanced/ elite) dit word bepaalt door de inschrijvingen. 

Bij aanschaf van pakket 1 neem je ??12 groepslessen af dit is grof weg 1 keer per week exclusief vakanties, daarbij neem je ook minimaal 3 privé lessen af om jou choreografie in elkaar te zetten (dit kunnen we niet doen tijdens een groepsles of team training). Als 3 privé lessen niet voldoende zouden zijn dan moet je aanvullende privé lessen nemen. 

Inschrijfkosten voor Dream team is €69,99 (voor 1 routine) of €89,99 (voor 2 routines, waarschijnlijk heb je meer privelessen nodig om 2 routines in elkaar te zetten). 

Kosten voor de groep lessen:

Kosten kids (tot 17 jaar)

-  €125,- voor 12 groepslessen exclusief privé lessen 35,- per les (60 min)

Kosten volwassen (17+)

- €150,- voor 12 groep lessen  exclusief prive lessen 50,- per les (60 min) 

Pakket 2 (luxe)

Je neemt vanaf 1 januari tot 30 april privé lessen in Acrobatic Dreams. 

De prive lessen worden ingeplant op een datum waar op wij allebei kunnen (kan per week verschillend zijn). Je hoeft niet deel te nemen aan de groep lessen. Wil je pakket 2 afnemen dan bespreken wij na de eerste privé les hoeveel privé lessen je ongeveer nodig hebt. 

Wil je later eventueel doorstromen naar het NK team dan raad ik je aan dit pakket af te nemen dan krijg je een goed beeld van hoe je wordt voorbereid op het NK. 

Inschrijf kosten Dream team : €69,99 (voor 1 routine) of €89,99 (voor 2 routines)

Kosten kids (tot 17 jaar)

- 1 prive les €35,- per les (60 min) 

Kosten volwassen (18+)

- 1 prive les €50,- per les (60 min)

IMG_0611.jpg

Hoe wordt mijn routine gemaakt?

We gaan je routine samen maken zowel met pakket 1 als met pakket 2.

pakket 1:

In de groeps les leer je nieuwe technieken voor in je routine samen met de technieken die je al beheerst maken we in de 3 privé lessen je routine. Je routine kan je oefenen in de les en bij de team trainingen. Je mag altijd extra prive lessen afnemen om aan je routine te werken. 

Pakket 2:

In de prive lessen gaan we de technieken die jij graag wil leren behandelen zodat we kunnen proberen ze in je routine te verwerken, na het bespreken en oefenen van deze technieken gaan we een routine maken.

Zowel pakket 1 als pakket 2:

Je kan ook danslessen afnemen om je grond werk te maken, dit is niet verplicht maar maakt je routine unieker en beter. De danslessen worden gegeven door Viviane. Viviane is danslerares en mentale coach en kan jou ook mentale begeleiding geven, dit kan bijvoorbeeld als je het moeilijk vind om om te gaan met de druk voor een wedstrijd. 

Ook als je pakket 2 hebt gekozen ben je niet verplicht om dans lessen af te nemen, we raden het je wel aan. We zullen, wanneer je besluit om deel uit te maken van Dream Team - ADC,  samen overleggen wat je doelen zijn. 

 

Bij inschrijving van Dream Team - ADC (inschrijf kosten €69,99 of €89,99 voor 2 routines) krijg je: 

- Deelname wedstrijd trainingen (totaal 4 keer)

- Deelname Dream team - ADC team fotoshoot 

- Backstage begeleiding op de wedstrijd 

kosten buiten Dream team pakket: 

- inschrijf kosten wedstrijd 

- Prive- en groep- lessen

- kostuum en of props 

- tracksuit 

Op welke categorie(ën) kan je je inschrijven:

- Kids (all levels)

- Beginners 

- Intermediated (1)

- Intermediated (2)

- 35+

- Advanced 

- Elite 

- Amateur story telling 

- professional story telling 

We bieden geen begeleiding aan voor de

categorieën exotic omdat ik  in deze categorie

onvoldoende begeleiden kan bieden.

Hoe meld ik mij aan? 

Aanmelden voor Dream Team - ADC : mail of app dan naar demibrama@hotmail.com (0681372943) met de volgende informatie:

- Naam 

- Leeftijd 

- Categorie waarin je wil meedoen 

- Hoelang paaldans je al?

- In welke studio('s) train je nu? 

- Op welk niveau train je nu? (Bijvoorbeeld ik volg Advanced les bij .... studio).

- Heb je al wedstrijd ervaring? zo ja, wat? en heb je video's die je kan door linken of mee kan sturen? 

- Waarom wil je bij Dream team - ADC aansluiten ? En/of wat is jou doel? 

- Is er iets dat ik moet weten? 

Er zijn geen foute antwoorden, dus maak je geen zorgen over of je de vraag wel "juist" hebt beantwoord, zoals eerder benoemd het gaat mij niet om jou niveau ik vraag deze informatie om een duidelijk beeld te kunnen krijgen van jou. 

Het is geen probleem als je naast de groep lessen en/of prive lessen ook traint in andere studio's of op andere locaties. 

Data wedstrijd trainingen

Vakantie data

Data groep-lessen 

bottom of page